PRAKTIK- OCH PROJEKTMINGEL

Praktik- och projektmingel

Vill du och ditt organisation knyta kontakt med studenter från MKV-programmet finns chansen att göra detta under praktik- och projektminglet som anordnas i samband med Kommunikationsdagen Jkpg.

Sistaårsstudenterna på MKV-programmet läser vårterminen 2019 en projektkurs på åtta veckor och därefter gör de praktik i elva veckor. Under projektkursen kommer studenter i grupper om cirka fyra personer att utföra ett projekt åt en organisation.  Behöver du hjälp med ett projekt i vår? Eller vill du ta emot en student som praktikant?

Passa då på att träffa tredjeårsstudenter på morgonen innan Kommunikationsdagen Jkpgs program startar. Ni minglar under en timme och har möjlighet att knyta kontakter inför framtiden.

Anmälan

Praktik- och projektminglet kommer att starta kl. 08.00 och pågå fram tills Kommunikationsdagen Jkpg startar. Varje företag, ideell organisation eller avdelning i offentlig sektor som anmäler sig kommer att få ett bord att stå vid under minglet. Anmälan sker via mejl till kommunikationsdagen@ju.se  Det är begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller.

Är du student anmäler du dig direkt till ansvarig för minglet, Amanda Bolmvik Palmgren. Även här är det begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller.