PROGRAM 2022

Kommunikationsdagen JKPG 2022

ÅRETS FÖRELÄSARE

ANDERS NYSTRÖM

- STICK UT I MÄNGDEN -

Idag blir det allt svårare att hantera medier på egen hand – marknadsföring kräver ett lagarbete med allt fler kompetenser. I denna föreläsning kommer du få ta del av strategier för lyckas med digital marknadsföring. Anders kommer sätta lönsamhet i fokus och ge dig kunskap i hur du förvandlar likes till kronor. Med ett helhetstänk kommer du inte längre behöva gissa dig till vad som ger resultat. 

 

Hur räddar man ett döende varumärke? Hur kan du bevisa lönsamhet och vad tänker egentligen dina kunder?

 

Anders Nyström är VD på byrån Daybright, en digital marknadsföringsbyrå med fokus på tillväxt. Anders har en mångårig bakgrund som entreprenör och företagsledare och har varit delaktig i den förvandling som just nu rasar inom marknadskommunikationen.

Anders Nyström Rund

Keynote speaker

Anitcha clemence rund

ANITHA CLEMENCE

- SÅHÄR LYCKAS DU MED SOCIALA MEDIER -

Anitha Clemence är utbildad marknadskommunikatör och började intressera sig för sociala medier redan 2006. Hon var snabbt med på tåget när det gäller poddar och driver idag två stora podcasts. Med sig har hon en gedigen karriär inom reklam och TV-branschen.

 

I den inspirerande föreläsning kommer ni får höra om de gyllene reglerna för att lyckas med sociala och digitala medier och för att sticka ut bland konkurrenterna. Idag är en närvaro i sociala medier viktigare än hemsidan eller bloggen. Känner du till tricken för att få ditt konto att växa? Hur kommunicerar man budskap som sticker ut i mediemyllret? 

 

Denna föreläsningen är för dig som vill hänga med i sociala mediers snabba svängar. Anitha kommer även hålla en workshop där DU är i fokus och får chansen att bolla tankar och idéer. 

Jens Sjöberg

- POLISER PÅ SOCIALA MEDIER-

Idag syns polisen inte bara ute på gatorna utan även i sociala medier. Inlägg som läggs upp kan vara allt från viktig samhällsinformation till bilder som visar polisens vardagliga arbete. Jens är doktorand på Jönköping University och är mitt upp i sin forskning kring polisens närvaro på internet. 

 

I denna föreläsning är polisens roll på sociala medier i fokus samt tankar och tips kring att kommunicera eller informera via sociala medier som myndighet. 

 

Jens Sjöberg har mångårig erfarenhet som universitetslektor inom medieproduktion, medieteknik och visuell kommunikation på Malmö Universitet och Blekinge Tekniska Högskola. Vidare har han även arbetat med TV-produktion på SVT Malmö och grafisk design och visuell kommunikation för olika företag och organisationer i södra Sverige.

Jens Sjöberg Rund