KOMMUNIKATIONSDAGEN JKPG

6 november 2019

Arbetar du med kommunikation?

Den 6 november 2019 hålls Kommunikationsdagen Jkpg!

Kommunikationsdagen Jkpg är en branschdag fylld av inspirerande föreläsningar, workshops och paneldiskussioner, där olika aktörer i marknads- och kommunikationsbranschen möts, nätverkar och lär av varandra. Du väljer fritt föreläsningar från de fyra olika spåren mätning och uppföljning, identitet och varumärkesbyggande, tillgänglighet och inkludering samt kris och medier. Dagen arrangeras av Jönköping University tillsammans med olika branschaktörer.

Priset ligger på 749 kr, men för dig som är medlem i Marknadsföreningen i Jönköping eller Sveriges Kommunikatörer erbjuds ett rabatterat pris på 499kr.
Är du student? För dig kostar dagen 200kr!

Kommunicera

Nätverka

Utvecklas

Vi bjuder in dig som vill vara med och bidra till att stärka kommunikationen i och runtomkring Jönköping. Branschdagen hålls på Högskolan för Lärande och Kommunikation i Jönköping, och riktar sig till en bred målgrupp för att maximera nätverkandet ända ut i fingerspetsarna. Du kommer att möta kommunikationsdirektörer, byråfolk, fackförbund, frilansare, forskare och branschföreningar. 

Det kommer även att finnas möjlighet till att medverka på ett rekryteringsmingel med MKV-studenter som ska ha praktik och projektarbeten kommande vårtermin.

Kika in på vår Instagram!