PROGRAM 2024

Kommunikationsdagen JKPG 2024

ÅRETS FÖRELÄSARE 2024

Nu presenteras årets föreläsare 2024!

GABRIELLA FÄLDT

KOMMUNIKATÖR OCH KOMIKER -
EN FRAMGÅNGSRIK (OCH KUL) KOMBINATION

Om att våga använda humor som ett kommunikativt verktyg. Och om att drivas av att ta målgruppen på större, och sig själv på mindre, allvar. Föreläsningen kommer att bjuda på roliga reflektioner, kreativa övningar och handfasta tips!


Gabriella Fäldt är kommunikatör och copywriter på Jönköpings Kommun med fokus på budskap och klarspråk. Men hon är även komiker och driver två klubbar i stan.Utöver det syns hon i alla möjliga kultursammanhang i stan – framförallt eftersom hon inte riktigt hanterar konsten att säga nej.

Gabriella

Keynote speaker

Andreas

ANDREAS JONSSON

- FEM NYCKLAR TILL ATT SKAPA FRAMGÅNG -

Vem bestämmer vad framgång är, och vad innebär det att vara framgångsrik? Hur mäter du succé, och framför allt, hur skapar du de bästa förutsättningarna för dig att nå de mål du sätter upp? I den här föreläsningen ger Andreas dig nycklarna till hur du blir framgångsrik. En föreläsning fylld med konkreta tips, tuffa frågor och många skratt.

 

Andreas Jonsson är en av landets mest bokade föreläsare inom social hållbarhet och attitydförändring. Över 200 000 har redan sett honom LIVE. Nu kommer han till Kommunikationsdagen JKPG 2024!

ELLINOR HELLBERG

- GENERATION WHAT?! -

Om generationsskillnaderna mellan Gen Z, Millenials och Boomers, och hur de kan hjälpa eller stjälpa arbetskultur, företagsutveckling och personlig utveckling. Föreläsningen bjuder på ögonöppnade fakta, provocerande igenkänningsfaktorer och tips på hur du avhjälper problem och lyckas bättre i din arbetsroll med hjälp av kommunikation.

 

Ellinor Hellberg är Grundare/VD på marknadsföringsbyrån Honst och har aktivt jobbat i branschen sedan hon var 16 år. Idag går hon ivrigt mot sin drömtitel som ”kommunikationsutvecklingskonsult”, eftersom det hon verkligen brinner för är att gör saker bättre för fler.

Ellinor